EgészségŐr

2011.10.13. 21:34

Az egészséggel élni kell!

Új műsor indul a Viasat3 tv-ben: az Egészségőr. Deutsch Anita műsorvezető és vendégeinek a haját is a Corvin Salon munkatársai varázsolják majd egészségesen széppé...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első adás felvételén Lexi volt segítségére Zelend Niki főszerkesztőnek, Bálint Ildikó stylist - sminkmesternek, valamint a műsor stábjának, hogy a frizura, a smink és a gyönyörű ruhák egysége teljes legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deutsch Anita után Kozma Orsi énekesnő is leült Lexi sütővasa elé, egyedül Várkonyi Attila (Dj Dominikque) "frizuráján" nem volt semmi sütnivaló :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A műsor felvételén készült többi "werk" fotó a Corvin Salon Facebook oldalán lévő "Egészségőr" galáriában található.

A műsor tartalma a Port.hu oldaláról:

Az egészségügyi-életmód magazin műsorvezetője és alkalmanként riportere is a nagy visszatérő: Deutsch Anita. A színésznő, aki maga is az egészséges táplálkozás híve, a szépség szerelmese, a testi-lelki béke, vagyis a harmónia nagykövete. A nézők Anitától hallhatják a legaktuálisabb egészségügyi híreket, a legjobb gyógymódokat, a leghatásosabb fogyókúrás tippeket. A közel félórás magazin természetesen bemutatja a leggyakoribb betegségek (stroke, daganatok) hatásos gyógymódjait és első tüneteit. A legújabb szépségipari kezeléseket, legyen szó fiatalításról vagy fogyasztásról. A legégetőbb kérdéseket: vajon tényleg gyógyít-e az oxigénes víz és javít-e életünkön a hologramos karkötő?
Emberi történetek, felemelő gyógyulások és tragikus sorsok. Láthatják a szépséges modellt, aki leküzdte a nyirokrákot. A híres énekest, aki 80 kilót fogyott a szerelemért. Az elismert sportolót, akit Lyme-kór fertőzött meg. Híres emberek és nem ismert idegenek egy célért: a gyógyulásért.

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinsalon.blog.hu/api/trackback/id/tr773301454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása