Első születésnapját ünnepelte a hétvégén a Corvin Bevásárlóközpont rengeteg programmal, koncertekkel, divatbemutatókkal, hatalmas (több, mint 500 szeletes) tortával.

A Corvin Salon a divatbemutató előkészületeiben volt a szervező Hill and Knowlton pr-kommunikációs ügynökség segítségére (róluk bővebben is szó esik majd a jövőben itt a blogon).

A Seres Attila és Görög Zita vezényletével megkoreografált látványos, táncos elemekkel tarkított divatbemutatón résztvevő modellek, valamint Lakatos Zsófia műsorvezető  frizuráját is a Corvin Salon munkatársai készítették.

Álljon itt pár fénykép ízelítőnek, a többit a Corvin Salon Facebook oldalán, vagy a honlapunk galériájában tekinthetik meg.

 

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinsalon.blog.hu/api/trackback/id/tr903314300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása