Frizura

2012.01.17. 10:01

Szintén Roland kollégám készítette az alábbi frizurát: hajfest_roli.jpg

 

 

Roland vendége közel vállig érő, kissé száraz, töredezett hajvéggel érkezett a Corvin Salonba. Mivel festett-igénybevett hajról volt szó, a Schwarzkopf Professional egyik új luxus termékcsaládját alkalmaztuk a haj szerkezetének újraépítésére: a SEAH-Blossom festett, igénybevett hajra való, hatóanyagokban gazdag készítményét, amely regeneráló, szerkezetújjáépítő és szín frissítő hatású.

Roland a most divatos bob frizurát készítette el. Hátul, a tarkónál rövidebb-fokozatos fazonra vágta, amely előre hosszabbodik kétoldalt és a fejtetőn a fedő hajat mély puhítással lágyította. Egy trendi balra hosszabbodó oldalfrufruval keretezte vendége arcát, amely kicsit könnyed, ám elegáns megjelenést kölcsönöz így viselőjének.

 

Ha szeretnétek Ti is hasonló frizurát, bízzátok magatokat Rolandra. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinsalon.blog.hu/api/trackback/id/tr783555491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása