Beauty Salon Card

2014.02.27. 08:42

beauty_card_blog.jpg

 

Idén februárban vezettük be úgy a Corvin, mint a Campona Salonban a "Beauty Salon Card" programunkat, aminek lényege, hogy vendégeink minden igénybe vett szolgáltatásunk után forintra váltható pontokat kapnak kártyájukra (a szolgáltatás értékenek 10%-ban). Ezeket a pontokat a következő alkalommal fel is használhatják, azaz kedvezményre válthatják, de akár össze is gyűjthetik, így pl. ha valaki csak hajvágásra jár hozzánk, akkor a 10. alkalommal az ingyenes lesz számára.

A kártyát egy egyszerű regisztráció után ingyenesen adjuk vendégeinknek, nálunk nincs se kártyadíj, se semmilyen rejtett költség.

Ráadásul minden vendégünknek születés- és névnapján ajándékokkal kedveskedünk!

Kérje új kedvezménykártyáját a Corvin és a Campona Salonban!

 Kozma Dorottya az elmúlt egy évben rengeteg gyönyörű műkörmöt épített a Corvin Salonban, fogadjátok szeretettel legújabb válogatását!

Hajpánt helyett melírozás

2012.01.28. 10:56

 Szintén Ági készítette Annamari alábbi képeken látható frizuráját:

 

  

Vendégünk haja a Corvin Salonba való érkezésekor középbarna volt, melyet sötétbarna színre festettek, majd a "Blond Me" termékcsalád szőkítőporát és fedőfestékét használva Ági hajpánt-szerű lapmelírt készített.

Hála a professzionális hajfestéknek és Ági szaktudásának, szőkítési eljárás ellenére Annamari haja nem károsodott, egészséges maradt.

Ősz haj festése

2012.01.27. 20:26

 Szokolszky Ágnes készítette a következő képeken látható hölgy frizuráját:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Éva eredeti haja teljes mértékben ősz, amelyet igen nehéz 100%-osan elfedni bármely divatszínnel.

Vendégünk 2 centiméteres lenövéssel és szőke melírcsíkokkal érkezett a Corvin Salonba.

Ágnes a Schwarzkopf Professional "Igora Royal Absolutes" festékeinek felhasználásával egy ma igen divatos, padlizsán színt készített Évának, megtörve azt réz árnyalatú melírcsíkokkal.

Az eredmény, az élettel teli, fiatalos színek magáért beszélnek...

 

 

 

 

Blond Me!

2012.01.18. 09:24

Bérdi Éva festette a Schwarzkopf Professional "Blond Me" termékcsaládjának a felhasználásával a következő frizurát:

brigitte.jpg

Bernadett eredeti haja sötétbarna színű volt, az utolsó festés óta kialakult lenövéssel. Ebből szeretett volna egy nagyon világos, inkább hamvas, de élettel teli szőke hajszínt. A Blond Me termékcsalád szőkítőporával, illetve "jég" és "karamell" fedőfestékkel értük el a kívánt hajszínt. Bernadett haja nem károsodott, a gyönyörű szőke szín megalkotásához nem kellett kompromisszumokat kötni - hála Évi szaktudásának és a használt professzionális hajfestéknek.

A modern hajvágással kialakított forma még jobban feldobta a Blond Me! gyönyörű szőkeségét.

Frizura

2012.01.17. 10:01

Szintén Roland kollégám készítette az alábbi frizurát: hajfest_roli.jpg

 

 

Roland vendége közel vállig érő, kissé száraz, töredezett hajvéggel érkezett a Corvin Salonba. Mivel festett-igénybevett hajról volt szó, a Schwarzkopf Professional egyik új luxus termékcsaládját alkalmaztuk a haj szerkezetének újraépítésére: a SEAH-Blossom festett, igénybevett hajra való, hatóanyagokban gazdag készítményét, amely regeneráló, szerkezetújjáépítő és szín frissítő hatású.

Roland a most divatos bob frizurát készítette el. Hátul, a tarkónál rövidebb-fokozatos fazonra vágta, amely előre hosszabbodik kétoldalt és a fejtetőn a fedő hajat mély puhítással lágyította. Egy trendi balra hosszabbodó oldalfrufruval keretezte vendége arcát, amely kicsit könnyed, ám elegáns megjelenést kölcsönöz így viselőjének.

 

Ha szeretnétek Ti is hasonló frizurát, bízzátok magatokat Rolandra. :)

Deutch Anita

2012.01.16. 14:24

 Amióta a Viasat3-n elindult az "Egészségőr" magazinműsor, azóta Deutch Anita is rendszeres vendége lett a Corvin Salonnak, frizuráját Sultis Roland gondozza heti rendszerességgel.

anita_roli.jpg

  

Szintén Roland volt, aki a Schwarzkopf Professional tartós hajegyenesítő szérumával egyenessé varázsolta Anita göndör fürtjeit...

Első születésnapját ünnepelte a hétvégén a Corvin Bevásárlóközpont rengeteg programmal, koncertekkel, divatbemutatókkal, hatalmas (több, mint 500 szeletes) tortával.

A Corvin Salon a divatbemutató előkészületeiben volt a szervező Hill and Knowlton pr-kommunikációs ügynökség segítségére (róluk bővebben is szó esik majd a jövőben itt a blogon).

A Seres Attila és Görög Zita vezényletével megkoreografált látványos, táncos elemekkel tarkított divatbemutatón résztvevő modellek, valamint Lakatos Zsófia műsorvezető  frizuráját is a Corvin Salon munkatársai készítették.

Álljon itt pár fénykép ízelítőnek, a többit a Corvin Salon Facebook oldalán, vagy a honlapunk galériájában tekinthetik meg.

 

 
 
 

EgészségŐr

2011.10.13. 21:34

Az egészséggel élni kell!

Új műsor indul a Viasat3 tv-ben: az Egészségőr. Deutsch Anita műsorvezető és vendégeinek a haját is a Corvin Salon munkatársai varázsolják majd egészségesen széppé...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első adás felvételén Lexi volt segítségére Zelend Niki főszerkesztőnek, Bálint Ildikó stylist - sminkmesternek, valamint a műsor stábjának, hogy a frizura, a smink és a gyönyörű ruhák egysége teljes legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deutsch Anita után Kozma Orsi énekesnő is leült Lexi sütővasa elé, egyedül Várkonyi Attila (Dj Dominikque) "frizuráján" nem volt semmi sütnivaló :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A műsor felvételén készült többi "werk" fotó a Corvin Salon Facebook oldalán lévő "Egészségőr" galáriában található.

A műsor tartalma a Port.hu oldaláról:

Az egészségügyi-életmód magazin műsorvezetője és alkalmanként riportere is a nagy visszatérő: Deutsch Anita. A színésznő, aki maga is az egészséges táplálkozás híve, a szépség szerelmese, a testi-lelki béke, vagyis a harmónia nagykövete. A nézők Anitától hallhatják a legaktuálisabb egészségügyi híreket, a legjobb gyógymódokat, a leghatásosabb fogyókúrás tippeket. A közel félórás magazin természetesen bemutatja a leggyakoribb betegségek (stroke, daganatok) hatásos gyógymódjait és első tüneteit. A legújabb szépségipari kezeléseket, legyen szó fiatalításról vagy fogyasztásról. A legégetőbb kérdéseket: vajon tényleg gyógyít-e az oxigénes víz és javít-e életünkön a hologramos karkötő?
Emberi történetek, felemelő gyógyulások és tragikus sorsok. Láthatják a szépséges modellt, aki leküzdte a nyirokrákot. A híres énekest, aki 80 kilót fogyott a szerelemért. Az elismert sportolót, akit Lyme-kór fertőzött meg. Híres emberek és nem ismert idegenek egy célért: a gyógyulásért.

Új kolléga: Zsolt

2011.10.09. 16:05

Közel két hete Radosza Zsolt is erősíti a Corvin Salon fodrász csapatát. Hihetetlenül vidám, pörgős srác, dumájánál talán csak tehetsége nagyobb. Specialitása a nyugtató fejmasszázs, ami után az új frizura minősége csak hab a tortán...

 

Szintvizsga az ASK-ban

2011.10.06. 13:35

Mint már tudjátok, a Corvin Salonban OKJ-s fodrászképzés is folyik, melynek nagy előnye, hogy a tanulók valódi üzleti körülmények, mesterfodrászok, diplomás szakoktatók irányításával sajátíthatják el a szakma fortélyait. A jövő fodrászai így nem csak egy papírral, hanem valódi tudással lesznek gazdagabbak tanulmányaik végére.

Nem csak az oktatók profik, a felhasznált anyagok is a Schwarzkopf Professional termékei, de a vizsgákat is a lehető legjobban felszerelt helyen, a Schwarzkopf nemrég átadott gyönyörű ASK akadémiáján bonyolítjuk.

Álljon itt most pár kép az utolsó szintvizsgáról, a tanulók által elkészített gyönyörű frizurákról:

Facebook link

Újra blogolunk

2011.10.04. 20:19

Sziasztok szépülni vágyóak!

Eltelt a tavasz, a nyár, belecsaptunk az őszbe - rengeteg újdonsággal lepünk meg Titeket az elkövetkező napokban: új professzionális termékek, akciók, új kollégák, szolgáltatások.

 

Várunk mindenkit nagy szeretettel a Corvin Salonba, legyetek a vendégünk!

Aranyosi Péter

2011.03.23. 09:16

Bár a jó hangulat alap a Corvin Salonban, azért a "Showder Klub"-ból megismert Aranyosi Péter mindig tudja fokozni a vidámságot...

Hajfestés

2011.03.21. 19:06

Ha a magasan képzett, kreatív fodrász (Helga) jó anyagokkal dolgozik (Schwarzkopf Professional), akkor ilyen a végeredmény:

Műköröm kreációk

2011.03.20. 18:43

Teri és Dóri, a nálunk dolgozó műkörmösök fáradhatatlanul ontják magukból a szebbnél - szebb műköröm kreációkat úgy zseléből, mint porcelánból.

Mindkettőjüknek felkerült a mai dátummal egy-egy új galériája a Corvin Salon honlapjára.

 

Kedvezmények éjszakája

2011.03.18. 17:48

Ma éjszakai akció lesz a Corvin Bevásárlóközpontban: ma 19 óra és éjfél között minden üzlet speciális akciókkal várja vásárlóit. Így teszünk mi is: a Corvin Salonban ma este (és éjjel) a fodrászati munkadíjakból 20% kedvezményt adunk mindenkinek!

További akciónk: a természetes alapanyagokból készült, ammóniamentes Essensity termékekből a készlet erejéig 20% kedvezményt biztosítunk!

Megasztár a Corvin Salonban

2011.03.06. 13:50

Vidám délutánt töltött a Corvin Salon V.I.P. részlegében Széles Iza énekesnő, akinek a frizuráját Czövek Lilla varázsolta kápráztatóvá...

A képek javát a Corvin Salon galériájában lehet megtekinteni.

 

HardSoda reklámfotózás

2011.03.02. 23:50

A HardSoda új kollekciójának reklámfotózásán a frizurák megálmodására és elkészítésére a Corvin Salon-t kérték fel. A felkérést természetesen örömmel fogadtuk, Bérdi Éva kolléganőnk képviselt minket a fotózáson - mindenki teljes megelégedésére.

Álljon itt két kép ízelítőül a végeredményből - a teljes sorozatot a Corvin Salon galériájában lehet megtekinteni.

 

 

 

Vörös köröm

2011.02.27. 15:07

A piros lesz az új műköröm divatszín? Ki tudja? Dóri tegnap abból alkotott...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 További képek a Corvin Salon galériájában...

Honlap változások

2011.02.16. 17:34

Ma flash mentes lett a corvinsalon.hu, (köszönet érte a NeoSoft-nak) iPhone tulajdonosok is megnézhetik végre...

Meg is hízott az oldal, az eddigi 800 pixel 1024-re bővült. Ennek előnye, hogy nagyobb képek is elhelyezhetők a szövegtörzsben, hátránya, hogy tördelhetem újra az egészet :-(

Felkerült egy adatbevivő mező is az oktatás oldalunkra, leegyszerűsítve azok dolgát, akik valamely képzésünkre jelentkeznének (OKJ-s fodrászképzés, hajfestés továbbképzés, hajhosszabbító tanfolyamok).

 

Frizurák, kontyok, körmök

2011.02.15. 19:12

 

 

 

Sok alkalmi frizurát készítettek már fodrászaink a Corvin Salonban, illetve különböző kiállításokon, ezeket irigyelte el Zsuzsi (recepciósunk) és Niki (kozmetikusunk):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

De készültek ma gyönyörű műkörmök is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még a múlt héten jött be a szalonba egy fiatalember, lerajzolta, hogy mit szeretne, Gergő kollégám pedig megvalósította:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ausztriai munka

2011.02.14. 19:58

Czövek Lilla kollégánk nevéhez nem csak a szalonban készített igényes frizurák, hanem tavaly év végén egy ausztriai divatmagazin számára szervezett modellfotózás is fűződik...

Szakértelmét határainkon túl is elismerik, bizonyíték erre az újság két oldala (amely kattintásra nagyobb változatban is megtekinthető).

Gratulálunk!

Loknik

2011.02.13. 09:54

Tegnap loknis nap volt a Corvin Salonban...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új képek

2011.02.09. 22:12

Új képeket kaptunk a Kongresszusi Központban megrendezett Esküvő Kiállításról, melyeket a Corvin Salon galériájában tekithettek meg.

Világsztár a Corvin Salonban

2011.02.09. 09:17

Tegnap egy igazi világsztár, a hegedű-virtuóz Edvin Marton votl a Corvin Salon vendége.

Személyében egy sztár-allűröktől mentes, kellemes beszélgetőpartnert ismertünk meg. Köszönjük a látogatást!